Ida van Esch

los van het alledaagse
ida van esch

Directeur

Wie met mij werkt, zal merken dat ik kwaliteiten bezit die waardevol kunnen zijn binnen de kunst- en cultuursector. Ik ben creatief, stressbestendig en sociaal vaardig. Ik werk oplossingsgericht en gestructureerd en heb oog voor detail. Ik zal me altijd inzetten om een project te laten slagen. De combinatie van zowel artistiek-inhoudelijk als projectmatig kunnen werken en denken is een groot voordeel. En last but not least: ik ben mezelf!

Ik ben Ida, directeur van de Stichting Binnenstebuiten. Sinds mijn opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming heb ik mij ingezet als productie- en projectleider voor diverse kunst- en cultuurprojecten. Ik organiseer nog steeds graag, maar ik voel ook sterk de behoefte om te creëren. Ik volgde een opleiding theatermaken. Na een aantal locatieproducties ontdekte ik dat ik breder wil werken dan het theatervak mij bieden kan. Met Binnenstebuiten geef ik mijzelf de ruimte om multidisciplinair te scheppen.

Binnenstebuiten zorgt er niet alleen voor dat ik mijn binnenste naar buiten kan brengen. Binnenstebuiten haalt een locatie los van het alledaagse. Alles wat normaal op een plek gebeurt wordt uitvergroot, verdraaid, binnenstebuiten gekeerd of aan een thema gekoppeld, zodat de kijker de openbare ruimte anders beleeft en er een nieuwe ervaring aan ontleent.

CV ida van Esch